Međunarodni transport je osnovna delatnost firme Kadir Trans, kojom se uspešno bavimo preko 20 godina. Nudimo kompletne logističke usluge i prevoz robe na teritoriji Zapadne - Istočne Evrope, Evro-Azije do Bliskog istoka, po konkurentnim cenama, uz proverenu sigurnost i vremensku preciznost. Naše dugogodišnje iskustvo kao i veliki broj zadovoljnih klijenata u ovoj oblasti usluga je naša najbolja preporuka za Vas.

Firma Kadir Trans osnovana je 1992. godine u Novom Pazaru. Kadir Trans zapošljava preko 10 vrhunskih vozača, sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnom transportu i koji su u neprekidnoj vezi sa bazom.

Posedujemo kvalitetan vozni park koji može zadovoljiti sve vaše potrebe za drumskim transportom robe, kao i stručan i visokoobrazovan kadar koji svojim iskustvom potvrđuje visoki kvalitet usluga.

Naš vozni park se sastoji od vozila koja zadovoljavaju međunarodne norme EURO 5. Sva naša vozila poseduju važeće CMR OSIGURANJE. Puno pažnje i energije posvećuje se našem voznom parku, da bi se u svakom trenutku mogli zadovoljiti zahtevi naših klijenata.

Mi garantujemo kvalitet usluga!